Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde devriye görevi yapan güvenlik güçlerine silahlı saldırı düzenledikten sonra yaralı olarak kaçan PKK'lı teröristlerden birinin cesedi bulundu.

        İlçeye bağlı İpek Mahallesi'nde ceset gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından ceset, Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Yapılan incelemelerde cesedin göğüs kısmında çift mermi girişi olduğu, 2 gün önce polise saldıran Çektar Ahmet kod adlı terörist olduğu tespit edildi.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Kızıltepe ilçesinde 30 Mayıs'ta devriye görevi yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurmuştu. Araçtaki PKK'lı teröristler güvenlik güçlerine el bombası atıp silahla ateş açmıştı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşanmıştı.

        Şarapnel parçalarından yaralanan bir polis memuru Kızıltepe Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

        Güvenlik güçlerinin karşılık verdiği saldırıda yaralandıkları belirlenen ve karanlıktan faydalanarak kaçan teröristlerin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler