Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Okul sporları voleybol küçük kız ve erkek Türkiye birinciliği müsabakaları Muğla'nın Fethiye ile Seydikemer ilçesinde başladı.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen müsabakalarda, kız grubu Fethiye Beşkaza Spor Salonu'nda 8, erkek grubu ise Seydikemer Spor Salonu'nda 8 olmak üzere 16 takım mücadele edecek.

        İlk gün müsabakaları sırasında karşılaşmayı kaybeden bazı oyuncuların gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

        Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başında ilçelerden başlayıp grup müsabakalarının ardından birincilerin final müsabakalarında karşılaştığını söyledi.

        Müsabakaların eleme usulünde yapılacağını ve son iki takımın karşılaşmasının ardından kazananın Türkiye birincisi olacağını belirten Yiğit, "Sporcularımızı ilçemizde en güzel şekilde ağırlıyoruz. İnşallah sakatlığın olmadığı, centilmenliğin ön plana çıktığı bir şampiyona olur. Tüm takımlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

        Müsabakalar, 5 Haziran Pazartesi günü sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler