Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - İnegöl ilçesinde dün serinlemek için girdikleri gölette boğulan Bünyamin Güzeltaş ve Metin Şener'in öğrenim gördüğü okullarında hüzün var.

        Güzeltaş (14) ve Şener'in (15) eğitim gördükleri okullarında öğretmenleri ve arkadaşları tören düzenledi.

        Huzur Mahallesi Abdulhamit Han Orta Okulu 8-D sınıfı öğrencisi olan Bünyamin Güzeltaş'ın arkadaşları, oturduğu sırayı çiçeklerle süsleyip üzerine çeşitli notlar bıraktı. TEOG sınavından iyi bir derece elde ettiği bildirilen Güzeltaş'ın sırasında, arkadaşlarıyla 1 hafta önce çektirdikleri mezuniyet fotoğrafları da yer aldı.

        Hacı Sevim Yıldız 3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10-A sınıfı öğrencisi Metin Şener'in arkadaşları da sırasını çiçeklerle donatarak "Kalbimizdesin kardeşim, başımız sağ olsun" yazısıyla üzüntülerini paylaştı.

        Öte yandan her iki öğrencinin cenazesinin dün akşam üzeri Huzur Mahallesi Mezarlığı'na defnedildiği öğrenildi.

        -Olay

        Lise ve ortaokulda eğitim gören üç öğrenci Bünyamin Güzeltaş, Metin Şener ve Yusuf K. (15) dün İnegöl-Yenişehir karayolu Karalar mevkisinde, Boğazköy Barajı'nın yanında bulunan gölete gitmişti.

        Bünyamin Güzeltaş ve Metin Şener yüzmek için gölete girerken Yusuf K. (15) ise göletin kıyısında oturmuştu.

        Bir süre sonra arkadaşlarının gölette kaybolduğunu fark eden Yusuf K, durumu jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirmişti.

        Olay yerine çağrılan İl Emniyet Müdürlüğü Mudanya Deniz Polisi su altı ekipleri, gölette iki çocuğun cesedine ulaşmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler