Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek ligde kalan Bursaspor kafilesi, özel uçakla kente döndü.

        Trabzonspor galibiyetinin ardından Trabzon'dan özel uçakla ayrılan kafile, Yenişehir Havalimanı'nda alınan yoğun güvenlik tedbirleriyle Bursa'ya geldi. Kafileyi, yöneticiler ve futbolcuların yakınları karşılarken, havaalanına taraftarlar alınmadı.

        Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ve Bursaspor'un kötü günlerden geçtiğini söyledi.

        "Bursaspor taraftarına bu korkuyu yaşattığımız için özür diliyorum." diyen Ay, şu ifadeleri kullandı:

        "Çok şükür bugün buradayız. Rize'ye de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gelecek senenin programını daha önce yapmıştık ama Gençlerbirliği'ne yenilince biz de baya baya bir heyecanlandık. Önümüzdeki hafta çalışmalara başlıyoruz. Bütün Bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Oraya gelip bizi desteklediler. Böyle taraftarı alıp başımızın üstüne koyarız. Her şeyden önce onlara teşekkür ediyorum."

        - "Bu seneden çok ciddi dersler çıkarmamız gerekiyor"

        Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er de maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

        Maça ne istediklerini ve ne alacaklarını bilerek çıktıklarını belirten Er, şunları kaydetti:

        "Çıkıp elimizden geleni yaptık. Bu maçın yürekle, kalple ve duyguyla oynanması gerektiğini sürekli söyledik. Onlar da yüreklerini sahada ortaya koydular. 'Gol yersek kaybetmeyiz ama pes edersek kaybederiz.' dedik. Oyunun hiçbir anında geri adım atmadılar. Bizim için çok önemli bir galibiyet aldılar. Bu seneden çok ciddi dersler çıkarmamız gerekiyor. Bursaspor çok büyük bir kulüp. Ben inanıyorum ki önümüzdeki senelerden itibaren tekrar şampiyonluk yarışında olacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler