Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler adına, Siirt'in Şirvan ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında yapılan ikinci dönem merkezi ortak sınavlarda birinci olan 2 öğrenciye cumhuriyet altını hediye edildi.

        Siirt İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, TEOG ikinci dönem merkezi ortak sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincileri arasında yer alan Hüseyin Tunçağ'a, Ormanbağı köyündeki evinde ziyarette bulundu.

        Eren, Tunçağ ve ailesini tebrik ederek, Orgeneral Güler adına cumhuriyet altını verdi.

        Güvenlik korucusu baba Hamit Tunçağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Güler'e teşekkür etti.

        Oğlunun başarısındaki en büyük payın öğretmenlerine ait olduğunu belirten Tunçağ, "Çocuğumun böylesine büyük başarı kaydetmesi bizim için çok güzel bir duygu. Görevdeyken öğretmeni beni arayarak Hüseyin'in birinci olduğunu söyledi. Çok gururlandım." dedi.

        Kurmay Albay Eren, daha sonra Yarımtepe köyünde yaşayan güvenlik korucusunun TEOG birincisi kızı Esma Açıkça'ya da cumhuriyet altını hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler