Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'da düzenlenen Halk Oyunları Minikler Türkiye Şampiyonası'nın "geleneksel düzenlemesiz dal" kategorisinde, Trabzon Beşikdüzü Spor Kulübü birinci oldu.

        Menteşe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya, Ankara, Antalya, Bingöl, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Trabzon ve Van ekipleri katıldı. 14 ilin temsilcisinin sahne performanslarının ardından şampiyonaya katılan her il temsilcisine katılım madalyası ve çeşitli hediyeler verildi.

        "Geleneksel düzenlemesiz dal" kategorisinde Trabzon Beşikdüzü Spor Kulübü 89.79 puanla birinciliği elde etti.

        İzmir Çınar Kültür Gençlik Spor Kulübü 89.42 puanla ikinci, Diyarbakır Halay Gençlik Spor Kulübü de 88.85 puanla üçüncü oldu.

        Şampiyonada dereceye girenlerin kupa ve madalyalarını Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ali İnan verdi.

        Şampiyonanın dün yapılan "geleneksel düzenlemeli dal" kategorisinde ise Bodrum Akademi Karya ve Karya Kır Çiçekleri Spor Kulübü, Türkiye şampiyonu olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler