Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Görele ilçesinde bir cami avlusunda muslukçuluk yöntemiyle hırsızlık yaptığı iddia edilen 4 kişiden 2'si yakalandı.

        Polis ekipleri kent merkezinde devriye görevi sırasında Hasan Ağa Camisi'nde şüpheli hareketler sergileyen 4 kişiyi takibe aldı.

        Şahısların cami avlusunda muslukçuluk yöntemiyle hırsızlık yaptıklarını belirleyen polis E.T. ile Ş.D'yi gözaltına aldı. Olay yerinden firar eden M.T. ve A.T'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

        İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahıslardan E.T'nin 17 ayrı suçtan kaydı ve yine hakkında kesinleşmiş 9 ay hapis cezasının bulunduğu belirlendi.

        İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan E.T. tutuklanırken, Ş.D. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler