Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki operasyonda, terör örgütlerine ait el yapımı patlayıcı, elektrikli fünye, telsiz ve yaşam malzemesi ele geçirildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Tunceli'de teröristlerin bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla aralıksız devam ettiği belirtildi.

        Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığınca Nazımiye ilçesi Büyükyurk köyü Tavuk mezrası bölgesinde operasyon düzenlendiği belirtilen açıklamada, "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk-97 operasyonu kapsamında teröristlere ait el yapımı patlayıcı düzeneği, elektrikli fünye, telsiz ve yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile muhafaza altına alınmıştır." bilgisi paylaşıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler