Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Amir Çiçek, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Alper Seven'in ailesine şehadet belgesi verdi.

        Seydikemer ilçesinde yaşayan aileye yapılan ziyarette, Seven için Kur'an-ı Kerim okumasının ardından tüm şehitler için dua edildi.

        Vali Çiçek, Alper Seven'in şehadet belgesini, baba İlhami Seven'e verdi. Aileye, Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim de hediye edildi.

        Gazetecilere açıklamada bulunan Çiçek, şehitliğin yüce bir mertebe olduğunu söyledi.

        Seven'in vatanı, bayrağı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşaması için askerlik görevini yaparken terör örgütü PKK'nın kurduğu tuzakla şehit olduğunu belirten Çiçek, "Onlar anne babalarının evlatlarıydı. Şimdi ise tüm Türkiye'nin evladı oldular. Biz toprağımızı böldürmeyiz ve bayrağımızı indirtmeyiz. Devletimize halel getirmeyiz. Türk milleti olarak ilelebet yaşamaya devam edeceğiz." dedi.

        Çiçek, kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını vurguladı.

        Vali Çiçek'e eşi Hülya Çiçek, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, İlçe Emniyet Müdürü Kor Barbaros Kızılışık eşlik etti.

        Jandarma Uzman Onbaşı Alper Seven, 11 Mayıs'ta Ağrı'nın Tendürek Dağı bölgesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler