Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'nın Kozan ilçesinde karışıklık sonucu yanlış defnedilen cenazenin mezardan çıkartılmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, önceki gün Kozan Devlet Hastanesinde yaşamını yitiren Mezyune Çiftçioğlu'nun yerine Hamide Esenboğa'nın cenazesinin defnedildiği anımsatıldı.

        Durumun anlaşılması üzerine cenazenin mezardan çıkarıldığı, sonraki gün ailelere doğru naaşların verildiği belirtilen açıklamada, "Konuyla ilgili gerekli soruşturma genel sekreterliğimiz tarafından başlatılmış olup bu olayda ihmal ve kusuru olan görevliler hakkında gerekli idari yaptırımlar uygulanacaktır." ifadesi kullanıldı.

        Adana'nın Kozan ilçesinde önceki gün hayatını kaybeden Mezyune Çiftçioğlu'nun cenazesini defnetmek isteyen yakınları, hastanedeki karışılıklık nedeniyle farklı kişinin naaşını toprağa vermişti. Karışıklık anlaşılınca kadının cenazesi mezardan çıkartılarak tekrar hastane morguna konulmuş, daha sonra doğru cenazeler ailelere teslim edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler