Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Sefa Tiftik'in (26) naaşı, Beypazarı'nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

        Şehit için Fatih Camisi'nde askeri tören düzenlendi.

        Törene şehidin ailesi ve yakınların yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ankara Valisi Ercan Topaca, bazı milletvekilleri, şehit ve gazi yakınlarıyla, garnizonda görevli askerler, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        İkindi namazının ardından şehit Tiftik için cenaze namazı kılındı. Namaz sonrasında şehidin cenazesi bir süre omuzlarda taşındı.

        Binlerce vatandaşın oluşturduğu kortej eşliğinde, Şehit Sadık Ekiz Caddesi ile Şehit Bünyamin Nacak Caddesi üzerinden yaklaşık bir kilometre boyunca taşınan şehidin naaşı şehitliğe getirildi.

        Şehit Tiftik'in cenazesi okunan dualar eşliğinde toprağa verildi.

        Bekar olan şehidin 3 yıldır Şırnak'ta görev yaptığı ve kısa süre önce tayininin çıktığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler