Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Ceylanpınar İlçe Belediyesi, en çok sığınmacıya ev sahipliği yapan kentlerin başında gelen Şanlıurfa'da, "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla Suriyeli yetimler için iftar programı düzenledi.

        Ceylanpınar Tel Hammud Konaklama Merkezi'nde kalan Suriyeli 250 yetim çocuk, Ceylan İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

        Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, burada sığınmacı çocuklarla yakından ilgilenirken, minik konuklarına çeşitli hediyeler verdi.

        "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Atilla, "Yetimler ve öksüzler bizlere Allah'ın emanetidir. O emanetlere sahip çıkmamız gerekiyor. Ben 5 yaşındayken, babam vefat etti. Ama bugün çok şükür Ceylanpınar Belediyesi'ni yönetiyorum. Demek ki yetim ve öksüz olmak bir eksiklik değildir. Bu Allah'ın bir emridir ve hepimiz bu emre itaat edeceğiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler