Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Hava sıcaklığının 30, nem oranının da yüzde 77'ye ulaştığı Antalya'da, sıcaktan bunalan vatandaşlar sahilleri ve parkları doldurdu.

        Sıcak nedeniyle tatilciler ve vatandaşlar Konyaaltı Sahili'nde denize girerek serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşların da parklarda gölgelik alanlarda serinlemeye çalıştıkları görüldü.

        Çocuklarıyla birlikte denize giren Yıldırım Kahraman, hava sıcaklıklarının bunaltmaya başladığını belirterek, "Bu sezon ilk kez denize girdim. Sıcaklar bunaltmaya başlayınca başka çaremiz yok. Hem çocuklarla vakit geçiriyorum hem de eğleniyoruz." diye konuştu.

        Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kent merkezinde hava sıcaklığının 30, nem oranının yüzde 77 ve deniz suyu sıcaklığının ise 24 derece ölçüldüğünü bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler