Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 5 bin kişi aynı sofrada iftar yaptı.

        Gölbaşı Belediyesi tarafından 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlenen iftar programı, dünya Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasında birinciliği bulunan İran asıllı Ahmed Ebul Kasımi'nin Kur'an tilavetiyle başladı.

        Daha sonra 5 bin kişi, akşam ezanının okunmasıyla aynı sofrada iftar yaptı.

        Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı konuşmada, 5 bin kişinin aynı sofrada buluşmasının birlik ve beraberlik açısından çok önemli olduğunu söyledi.

        İlçe halkıyla gurur duyduğunu belirten Özdemir, "15 Temmuz’da nasıl birlik ve beraberliğini gösterdiyse, Gölbaşı halkı bu tür etkinliklerde de her zaman birlik ve beraberliğini gösteriyor." dedi.

        Ramazan ayı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini anlatan Özdemir, mübarek ay dolayısıyla ihtiyaç sahibi 2 bin 380 kişiye her gün adrese teslim sıcak yemek ikramında bulunduklarını kaydetti.

        Özdemir, bu aya özel duyguları ve maneviyatı yaşatmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

        Konuşmaların ardından ilahı sanatçısı Abdurrahman Önül, konser verdi.

        Etkinliğe, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara ve Salih Fırat, Kaymakam Vekili Ahmet Gencer de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler