Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'nın Karataş ve Yumurtalık ilçelerindeki plajlar, Ramazan Bayramı öncesinde özel donanımlı makinelerle atıklardan arındırıldı.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, tatil sezonunun başlamasıyla Karataş ve Yumurtalık ilçelerindeki plajların bulunduğu 163 kilometrelik sahil bandında temizlik çalışması başlatıldı.

        Görevliler, özel donanımlara sahip, tırmıklı, süpürgeli, elekli makineler yardımıyla denizden gelen atıklar, istenmeyen taşlar, çürümüş yosunlar ve dikenli bitkiler ile plajlardaki atıkları temizledi.

        Mavi bayraklı Ayas Belediye Plajı ve Alara Plajı başta olmak üzere vatandaşların denize girip güneşlendiği sahiller yaz tatili ve Ramazan Bayramı tatiline hazır hale getirildi.

        Denizlerin çevre ve dip temizliğini gerçekleştiren ekipler, teknelerden atılan lastikleri, çürümüş ağları ve kıyıya vuran atıkları Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Bertaraf Tesisi'ne nakletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler