Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'nın merkez ilçe Sarıçam Belediyesinde 2 çalışanın silahla rehin alınmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

        Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki belediye binasında dün Emlak ve İstimlak Müdürü Üzeyir Çulha ve yanındaki bir personelinin rehin alınmasıyla ilgili gözaltına alınan M.Ş, M.S. ve H.Ç'nin Sarıçam İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

        Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye götürüldü.

        Zanlılardan M.Ş'nin ifadesinde, arazilerinin kamulaştırılmasına tepki göstermek amacıyla Çulha ve yanındaki personeli rehin aldığını iddia ettiği öğrenildi.

        Dün, Sarıçam Belediyesine gelip Emlak ve İstimlak Müdürü Üzeyir Çulha ve yanındaki bir personeli rehin alan kişi ve yanında bulunanlar, polisin ikna etmesi sonucu eylemini sonlandırıp gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler