Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, düğünde yaşanan ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, 7 Mayıs'ta Emek Mahallesi Bosna Caddesi'nde Aşkın Mantarcı'nın öldüğü, Y.F'nin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı ileri sürülen O.A, Y.S, G.A. ve M.A, İzmit ve Çayırova ilçelerinde gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

        Öte yandan, polisin, şüphelilerin olayda kullandığı belirlenen 2 otomatik tüfek ile 2 tabancayı Çayırova ilçesinde boş arazide çalılıkların arasına gizlenmiş olarak bulduğu belirtildi.

        Arkadaşının düğün törenine katılan Aşkın Mantarcı ile Y.F, takı merasiminin yapıldığı sırada düğün salonunun önünde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu yaralanmıştı. Mantarcı, kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler