Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli'de "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

        Tunceli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce, Belediye Yeraltı Çarşısı'nda düzenlenen sergiye, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Kaymak, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Hasan Çiçek, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

        Kaymak ve beraberindekilerce açılışı yapılan sergide konuşan Tunceli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Kaya, sergide, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca bu yıl 8'incisi düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sergilendiğini söyledi.

        Serginin her yıl kentte düzenli olarak açıldığına işaret eden Kaya, "Bu sergimiz her yıl düzenleniyor. Ülke genelinde düzenlenen yarışmada çeşitli dallarda yarışmaya giren fotoğraflar il il sergilenerek halkımızın beğenisine sunuluyor." diye konuştu.

        Kaya, vatandaşların ilgi gösterdiği serginin gün boyu açık olacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler