Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da berberlik yapan 25 yaşındaki Tolga Sezer, dükkanını açtığı günden bu yana gaziler ile şehit ve gazi ailelerini ücretsiz tıraş ediyor.

        Berberliğe 14 yaşında çırak olarak başlayan Sezer, yaklaşık 8 ay önce merkez Osmangazi ilçesinde açtığı dükkanında gaziler ile şehit ve gazi ailelerinden para almıyor.

        Sezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gaziler ile şehit ve gazi ailelerine destek olmak amacıyla kampanya başlattığını söyledi.

        Berberliğe 14 yaşında çırak olarak başladığını hatırlatan Sezer, "Bu dükkanı 7-8 ay önce açtım. Açtığım günden beridir de gaziler, gazi ve şehit ailelerini ücretsiz tıraş ediyorum. Hep böyle bir hedefim vardı. Dükkanı açınca bunu uygulamaya koyma fırsatım oldu." diye konuştu.

        Sezer, ücretsiz tıraş kampanyası nedeniyle olumlu tepkiler aldığını dile getirerek, "Bazı kişiler gelip tebrik ediyorlar. Fotoğraf çekenler oluyor. 'Böyle bir şeyi neden yaptın?' diye soran çok oluyordu. Ben Allah rızası için yaptığımı söylüyorum. Reklam için değil, içimden gelerek gazilere, şehit ve gazi ailelerine saygım olduğu için yaptım." ifadelerini kullandı.

        Dükkanının kapısının, gaziler ile şehit ve gazi ailelerine her zaman açık olduğunu vurgulayan Sezer, kampanyayı elinden geldiğince sürdüreceğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler