Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, Afganistan uyruklu 18 kaçağı yasa dışı yollarla yurt dışına götürmeye çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan tekne kaptanı tutuklandı.

        Kaçakların yasa dışı yollarla yurt dışına çıkartılmaya çalışılmasına ilişkin yakalanan tekne kaptanı O.D'nin yapılan kimlik sorgulamasında, "hükümlü ve tutuklunun kaçması" ile "uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından arandığı anlaşıldı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkartıldığı mahkemece "Göçmen kaçakçılığı" suçundan tutuklandı.

        Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, 12 Haziran gecesi, Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası istikametine seyrettikleri sırada ışıkları yanmayan şüpheli bir tekne tespit etmiş, ekiplerce durdurulan teknede yapılan aramada, aralarında kadın ve çocukların da olduğu Afganistan uyruklu 18 kaçak ile bir Türk tekne kaptanı yakalanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler