Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Burdur'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, tutuklu 4 eski polis ile 1 memura "silahlı terör örgütü üyeliği"nden 6 yıl 3'er ay, 1 koruma polisine de 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

        FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu olan eski 3. sınıf emniyet müdürleri A.U, H.K. ile polis memurları H.E, A.İ, A.K. ve eski Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü O.Ç'nin Burdur Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaları ise ayrı ayrı görüldü.

        Üzerlerine atılı suçlamaları reddeden tutuklu sanıklardan A.U, H.K, H.E, A.İ. ve O.Ç, "silahlı terör örgütü üyeliği"nden 6 yıl 3'er ay, koruma polisi A.K. ise 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler