Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Çankırı-Kalecik (765-05) DYA-Bayat-İskilip yolunun 0 ile 42. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde, yapım onarım çalışmaları başladı. Söz konusu yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

        Anadolu Otoyolu'nun Abant kavşağı-Bolu batı kavşağı arasında köprü derz çalışmaları nedeniyle bugün İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım, Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak sağlanıyor.

        Isparta-Karaöz-Serik yolunun 16. kilometresinde Aksu ilçesi Yeşilkaraman köyü mevkisi patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler