Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde yabancı uyruklu elektrik abone sayısı 30 bine ulaşırken yabancı abonelere kendi dilleriyle hizmet verebilmek üzere bölgede özel personel istihdam edildi.

        CK Akdeniz Elektrik'ten yapılan açıklamada, Alanya'da 192 bin aboneye hizmet veren şirketin, yabancı abone sayısının her geçen gün artığına işaret edildi.

        İlçedeki toplam yabancı abone sayısını 30 bine ulaştıran CK Akdeniz Elektrik'in, yabancı abonelerine kendi dilleriyle hizmet verebilmek üzere bölgede özel personel istihdam ettiği belirtildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdür Erol Değerli, Antalya'da başta Alanya olmak üzere birçok ilçede yerleşen çok sayıda milliyetten abonelerinin olduğunu kaydetti.

        Tüm çalışmalarını müşteri memnuniyeti odaklı yürüten bir şirket olarak yabancı abonelerine de en iyi hizmeti vermek için yoğun çaba sarf ettiklerini vurgulayan Değerli, "Abonelik, tahsilat ve avantajlı tarifeler gibi konularda personelimizle iletişime geçen yabancı uyruklu abonelerimize yardımcı olmak adına Alanya Müşteri Hizmet Merkezimizde İngilizce ve Almanca bilen personel istihdam ediyoruz. Bu konuda aldığımız olumlu geri dönüşler de bizi çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

        Alanya Kaymakamlığının verilerine göre, ilçede 79 ülke vatandaşının 37 binin üzerinde taşınmazı bulunuyor. Ruslar listede ilk sırayı alırken bu ülke vatandaşlarını Norveçli, Alman, Danimarkalı ve İsveçliler izliyor. Yerleşik hayata geçen yabancıların büyük bölümü, elektrik aboneliğini kendi üzerine aldığı için bölgede hizmet veren CK Akdeniz Elektrik'in müşterileri arasında yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler