Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan dört kişiden 2'si tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Bodrum Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin, ilçede uyuşturucu madde sevkiyatı yapıldığı ihbarı alması üzerine, plakasını tespit ettiği otomobili durdurmak için ilçe çıkışında önlem aldı. Ekiplerin durdurmak istediği otomobil "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

        Jandarmanın peşine düştüğü otomobil, kovalamaca sonucunda Bodrum'un Çamlık Mahallesi yakınlarında durduruldu. Durdurulan otomobildeki H.Y. ile S.Y. gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada ise 1 kilo 17 gram esrar maddesi ele geçirildi.

        Önden giderek diğer otomobili yönlendirdiği iddia edilen H.B. yönetimindeki otomobil de yapılan takip sonucu durduruldu. H.B. ve yanındaki B.D. isimli iki şüpheli daha gözaltına alındı.

        Bodrum Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.Y. ve S.Y. tutuklanırken, B.D. ve H.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler