Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de özel kreşte, 1 yaşındaki çocuğa şiddet uyguladığı öne sürülen personele işten el çektirildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne dilekçeyle başvuran Murat T'nin, oğlunun kreşte şiddete maruz kaldığını tespit ettiğini belirterek şikayetçi olduğu anımsatıldı.

        Dilekçe doğrultusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce gerekli inceleme ve araştırma yapılmak üzere muhakkik görevlendirildiği belirtilen açıklamada, "Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurusunda bulunulmuştur. Görüntülerin incelenmesi amacıyla söz konusu kreşe ait kamera kayıt cihazına tutanakla el konulmuştur. İlgili kreş personelinin idari tedbir olarak işten el çektirilmesi sağlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

        Açıklamada, ilgili kuruluşun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yılda en az 2 kez denetlendiği, sonuncusunun ise 27 Nisan'da yapıldığı kaydedildi.

        Osmaniye'de faaliyet gösteren özel kreşte görevli personelin, 1 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığını iddia eden baba, kurum yetkilileri ve ilgili çalışan hakkında şikayetçi olmuştu. Kreşin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülere, görevlinin ağlayan çocuğu uyutmak için sallaması, uyumayınca da ayağıyla itmesi yanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler