Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, "Muhtarlarımız, Cumhurbaşkanımızın sayesinde değer kazandı, istek ve talepleri dinlenir, yerine getirilir, devletle bütünleşir oldu." dedi.

        Özünal, Mersin'in Erdemli ilçesindeki programı kapsamında Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk'a yaptığı ziyarette, federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Muhtarlık müessesinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarıyla daha da önemli bir kurum haline geldiğini belirten Özünal, "Muhtarların özlük haklarının verilmesi için 1985 yılından bu yana verdiğimiz mücadelenin karşılığını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde aldık. Muhtarlarımız, Cumhurbaşkanımızın sayesinde değer kazandı, istek ve talepleri dinlenir, yerine getirilir, devletle bütünleşir oldu." dedi.

        Özünal, federasyon olarak muhtarların özlük haklarının daha iyiye gitmesi yönünde çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayarak, "Bizim bu çabamızı Cumhurbaşkanımız biliyor ve devamlı muhtarlarımızla toplantılar düzenleyerek, sorunların çözümüne direkt kendisi müdahil oluyor." dedi.

        Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz muhtarlarımızı ve halkımızı kendi ayağımıza çağırmıyor onların ayaklarına kadar giderek sorunlarını dinliyor, çözüm yollarını arıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğinde mahallelere hizmet daha hızlı geliyor sorunlar daha hızlı çözülüyor. Muhtarlarımız devlet ile halk arasında önemli bir köprü görevi görür ve özellikle de kaymakamın en yakın mesai arkadaşıdır." ifadesini kullandı.

        Özünal ve beraberindeki heyet, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Derin'i de ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler