Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şırnak'ın Cizre ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

        Şırnak'ın Silopi ilçesindeki temaslarının ardından beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ve AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ile Cizre ilçesine geçen Bakan Ağbal, esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü.

        Ağbal, yaptığı açıklamada, "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Şırnak'ta düzenlenen iftar programına katılmak üzere Şırnak'a geldiklerini söyledi.

        "Burada esnafla bir araya geldik. Hepsi ekmek peşinde güzel işler yapıyorlar. Bizi çok güzel karşıladılar. Allah hepsinden razı olsun." diyen Ağbal, Cizre'de müthiş bir hareketliliğin ve canlılığın olduğuna işaret etti.

        Ağbal, bunun aynı zamanda ekonomi demek olduğuna dikkati çekerek, "Bundan memnuniyet duyduk. Cizre'de vatandaşlarla bir araya gelmekten ve onlarla kucaklaşmaktan büyük mutluluk duyduk." dedi.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık da daha önce de ilçeye geldiklerini belirterek, bu ziyaretlerinde ilçeyi çok daha canlı bulduklarını söyledi.

        "Biz biliyoruz ki teröre geçit vermeyen Cizre bundan sonra da teröre izin ve geçit vermeyecektir. İlçe terör örgütünün bütün unsurlarından temizlenmiş vaziyette. Vatandaşlarımız çarşıya çıkmış, esnafımız iş yapar hale gelmiş durumda." ifadelerini kullanan Çalık, tüm Cizrelilere gösterdikleri sevgi ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdi.

        Bakan Ağbal ve beraberindekiler daha sonra iftar programına katılmak için Şırnak'a gitti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler