Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kardeş il olarak belirlenen Ağrı ve Kahramanmaraş'ın belediyeleri tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Ağrı'ya geldi.

        Özel uçakla Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanına gelen Bakan Arslan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan'ı, Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, belediye başkanları ve vatandaşlar karşıladı.

        Bakan Arslan, Ağrı Valisi Musa Işın'ı makamında ziyaretinde yaptığı açıklamada, Ağrılı hemşehrileriyle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

        Kahramanmaraş'tan gelen misafirlerle de iftarda buluşma imkanı bulacaklarını aktaran Arslan, şunları ifade etti:

        "Gönül Köprüsü adı altında programa uygun olarak gönül köprülerini güçlendirerek hasbihal edeceğiz. Hükümet olarak Ağrı'ya hassasiyetimiz belli. Bölge insanı olarak biz gerek sayın Cumhurbaşkanımıza gerekse başbakanımıza teşekkürlerimizi bir kere daha iletelim bölgemize olan hassasiyetleri, ilgileri, dikkatleri nedeniyle. Yıllardır böyle ama bölge insanı olarak bize verilen sorumluluk çerçevesinde diğer iller de olduğu gibi Ağrı'da da insanımızın hizmetini görmek, insanımızı ulaşabilir ve erişebilir hale getirmek adına biz her türlü gayretin içerisindeyiz. Sayın vekilim ve sayın valimiz de biz ilimizin ihtiyaçlarını giderebilmek adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bundan sonra da göstermeye de devam edeceğiz. Bugün de aynı şekilde istişarelerde bulunacağız."

        Vali Işın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler