Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen Theo Bongonda'yı kadrosuna kattı.

        Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'de kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu'nun hazır bulunduğu imza töreninde, Belçikalı 21 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalandığı bildirildi.

        Açıklamada konuşmasına yer verilen Çubukçu, transferin hayırlı olmasını temenni ederek, "Trabzonspor’a katkı yapacağına inandığımız genç ve gelecek vadeden önemli bir futbolcu arkadaşımızla sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Bu transfer inşallah Trabzonspor camiası için hayırlı olur." ifadesini kullandı.

        Bongonda ise bordo-mavili kulübü daha önceden tanıdığını belirtti.

        Kendisine güvendikleri için kulüp yöneticilerine teşekkür eden Bongonda, şunları kaydetti:

        "Belçika'da bulunan tüm Türk arkadaşlarım Trabzonspor taraftarıydı. Türkiye'ye geldiğim andan itibaren taraftarlarımız bana büyük ilgi göstererek, burada olmamı istediklerini ifade ettiler. Hepsine teşekkür ederim. Trabzonspor forması altında elimden geleninin en iyisini yapacağıma dair söz veriyorum."

        Theo Bongonda'nın, konuşmasının sonunda Türkçe olarak "Seni seviyorum Trabzonspor" dediği de açıklamada yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler