Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, dünyadaki mazlumları, İslam aleminin birliği ve beraberliği için güçlü bir Türkiye'nin şart olduğunu söyledi.

        Ecertaş, partisinin Manisa İl Gençlik Kollarınca, Bedesten meydanında düzenlenen "Gençliğin Vefa Sahuru" programında, AK Parti teşkilatlarında hizmet etmiş olan herkesin burada sahur yapıyor olmasının Manisa için değil tüm Türkiye için, Tüm İslam alemi için çok önemli bir adım olduğunu belirtti.

        Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'yi kurduğunda gençliğe her zaman yer ve değer verdiğini dile getiren Ecertaş, şöyle devam etti:

        "Cumhurbaşkanımız, gençliği her zaman siyasetin öznesi yapacağını söylemiştir. Bu teşkilatların gecenin iki buçuğunda bir araya gelip bir birleriyle teşkilatların nasıl öznesi olduğunu göstermesi ona karşıda çok büyük bir vefa duygusunun göstergesidir. Bizler dünyanın her hangi bir yerinde, her hangi bir problem olduğunda, her hangi bir ülkenin vatandaşı gözünü eğer Türkiye'ye çeviriyorsa, Türkiye'nin artık bu konuda ne diyeceğini, Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda ne diyecek diye soruyorsa işte bugün burada Manisa'da toplanan AK Parti gençlik teşkilatlarının birliği ve beraberliği bunun en önemli göstergesidir."

        Güçlü bir Türkiye'nin varlığı için birlik ve beraberliğin önemine dikkati çeken Ecertaş, "Dünyadaki mazlumların, İslam aleminin birliği ve beraberliği için güçlü Türkiye şart. Güçlü Türkiye için çok güçlü bir AK Parti şart. Çok güçlü bir AK Parti için de çok güçlü bir gençlik teşkilatı şart." ifadesini kullandı.

        "Gençliğin Vefa Sahuru" programına Ecertaş'ın yanı sıra, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler