Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Mustafa Yaman, "Çıkardığımız yol haritasıyla belediyemizin 600 milyon liralık bütçesinin her kuruşunu proje olarak hemşehrilerimize yansıtacağız." dedi.

        Yaman, yaptığı açıklamada, "sizin sizin çalışıyoruz" sloganıyla Mardin'e güzellikler katmak için uğraş verdiklerini, şehrin sorunlarını bildiklerini belirterek, kentin her yönüyle mutlu olmasını sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.

        Görevlendirme yapıldıktan sonra vatandaşların sorunlarını çözmek için sahaya indiklerini kaydeden Yaman, "Çıkardığımız yol haritasıyla belediyemizin 600 milyon liralık bütçesinin her kuruşunu proje olarak hemşehrilerimize yansıtacağız. Bu çalışmalardan birisi de otopark ve sosyal yaşam alanlarıyla ilgili." ifadelerini kullandı.

        Çok katlı otoparkın kenti rahatlatacağını, araç sayısının günden güne artması dolayısıyla otopark ihtiyacının doğduğunu kaydeden Yaman, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Belediye olarak bu ihtiyaca cevap vermek için hemen harekete geçtik. Ravza Caddesi'nde yapacağımız 100 araçlık otopark beklentilere cevap verecek. Ayrıca katlı otoparkımızın üstüne inşa edeceğimiz sosyal yaşam alanlarıyla hemşehrilerimiz mutlu olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler