Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce kira bedeli ödenen ve İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilen 32 araç hizmet vermeye başladı.

        Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin sağlanan kardeşlik neticesinde Mardin halkının gönlünü kazandığını kaydetti.

        Kentte güzel hizmetlerin yapıldığını, bu hizmetlerin devam edeceğini bildiren Yaman, huzurun ve kardeşliğin hakim olduğu kentin, şehircilik anlamında da geliştiğini belirtti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile de örnek çalışmalara imza atıldığını dile getiren Yaman, "Dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen kardeş belediyemiz Mardin'de proje yatırımları yapmaktadır. Kent merkezi ve ilçelerimizde hayata geçen projeler vatandaşlarımızı mutlu etmektedir." ifadesini kullandı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne 32 araç kiralandığını aktaran Yaman, açıklamasında şunları kaydetti:

        "Kardeş belediyemiz tarafından özellikle ilçelerimizde örnek çalışmalar yapıldı. Bu yatırımlar ile Mardinli hemşehrilerimizin yüzü güldü. Şimdi ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyemize kiralanan araçlar ile ilimize hizmet etmek için çalışmalarımız daha da hızlanacak. Belediyemize iş makineleri, cenaze aracı, arazöz ve çöp toplama araçları gibi araçlar dahil olmuştur. Bu araçların bir kısmı ilçe belediyelerimizde kullanılmak üzere dağıtılmıştır. Araçların kiralama bedelleri ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmıştır. Bizlerin daima yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz"

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler