Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde tır, kurtarma aracı ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Ahmet Ünlü'nün kullandığı 45 AU 467 plakalı tır, Sivas-Kayseri karayolunun Şarkışla ilçesi Kızılçakışla köyü mevkisinde yol kenarında arıza yapan Emrullah Derin'e ait 38 NK 779 plakalı otomobile ve ardından bu otomobile yardım etmek için duran Mehmet Çeper'e ait 38 ED 837 plakalı kurtarma aracına arkadan çarptıktan sonra tarlaya devrildi.

        Kazada otomobilde bulunanlardan Emrullah Derin (30), İsmail (30), Cesim (51) ve Çiçek Yıldız (41), Nisa Nur Derin (2), kurtarıcı sürücüsü Mehmet Çeper (35) ve beraberindeki Gökhan Çeper (30) ile tır sürücüsü Ahmet Ünlü yaralandı.

        Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Emrullah Derin müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralılardan İsmail, Cesim ve Çiçek Yıldız ile Nisa Nur Derin Sivas'taki hastanelere sevk edildi.

        Nisa Nur Derin'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler