Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Çeltikçi-Susuz kavşakları 6-11. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Kızılcahamam-Kazan kavşağı istikameti 10 Ekim'e kadar trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

        Korkuteli-Elmalı yolunun 5-17. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak ve ulaşım 5. kilometrede bulunan kavşaktan, Ulucak köyü güzergahından gerçekleştirilecek.

        Bartın-Karabük il sınırı ile Safranbolu araç yolunun 27-40. kilometrelerinde üst yapı çalışmaları, Osmancık-Merzifon devlet yolunun belirlenen kesimlerinde Derbent1 ve Derbent 2 köprülerinin yapımı nedeniyle, bölünmüş yolun bir tarafı taşıt trafiğine kapatılacak ve ulaşım bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü olarak sağlanacak.

        Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler