Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor, 4. hafta karşılaşmasında yarın Bursaspor'a konuk olacak.

        Ligde ilk 3 haftanın ardından namağlup unvanını sürdüren 5 ekipten biri olan Ege temsilcisi, 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan topladı. Teleset Mobilya Akhisarspor, yarın saat 20.00'de Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda hakem Alper Ulusoy'un yöneteceği müsabakada Bursaspor'la karşılaşacak.

        Ege temsilcisinde Bursaspor maçı öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.

        - Bursaspor'la 10. randevu

        Süper Lig'de rakibiyle daha önce 10 maça çıkan Akhisarspor, bu müsabakalarda 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ege ekibi, bu müsabakalarda 17 gol attı ve 10 gol yedi.

        Deplasmandaki 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrılan yeşil-siyahlı takım 4 gol atıp, kalesinde 4 gol gördü. Rakibine karşı ligdeki son 4 maçta mağlubiyeti olmayan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu müsabakalarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler