Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Darıca ve İzmit ilçelerindeki iş yerlerinden 270 bin lira değerinde inşaat malzemesi ile motor yağı ve 200 otomobil lastiği çalınmasına ilişkin yakalanarak adliyeye çıkarılan A.Y. (61) ile H.G'nin (28) savcılık sorgusu tamamlandı.

        Sorgularının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen iki şüpheli, tutuklandı.

        Şüphelilerin beşer ayrı suçtan arandığı ve A.Y'nin 4 yıl 2 ay, H.G'nin ise 6 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Darıca ve İzmit'teki iş yerlerinden 270 bin lira değerinde inşaat malzemesi, motor yağı ve 200 otomobil lastiğin çalınması üzerine çalışma başlatmış, olaya ilişkin H.G. ve A.Y. İstanbul'da araçla kaçmak istedikleri sırada yakalanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler