Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Selendi ilçesi Çamyuva mahallesi Kalburcu mevkisinde öğle saatlerinde belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangınında yaklaşık 15 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.

        Kula Kaymakamı ve Selendi Kaymakam Vekili Osman Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çamyuva köyü yakınında çıkan orman yangınına Demirci Orman İşletme Şefliği ve çevre ilçelerden gelen ekiplerin de müdahale ettiğini bildirdi.

        Güven, yangında 2 helikopter, 1 amfibi uçak, 8 arazöz, 4 itfaiye aracı ve 100 personelin görev yaptığını, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından yangının söndürüldüğünü söyledi.

        Toplam 15 hektar ormanlık alanın zarar gördüğünü aktaran Güven, soğutma çalışmalarının sabaha kadar devam edeceğini belirtti. Kaymakam Güven, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını, şu an için herhangi bir tehlikenin bulunmadığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler