Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde üzeri meyve kasasıyla kapatılmış çuvalda bulunan yavru köpek, vatandaşlarca kurtarıldı.

        Konaklı Mahallesi'nde vatandaşlar, serada köpek sesi duydu. Sesin geldiği yere giden vatandaşlar, üzeri meyve kasasıyla kapatılmış çuvalda yavru köpeği buldu.

        Havasızlıktan ölmek üzere olan köpeği çuvaldan çıkaran vatandaşlar, durumu Alanya Belediyesi ile Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneğine bildirdi.

        Olay yerine gelen Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, tedavisi için köpeği aldı. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

        Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Ergün, yaptığı açıklamada, olayla ilgili ilk fotoğrafın kendisine ulaşması üzerine konuya müdahil olduğunu belirtti.

        Bir canlının bu şekilde ölüme terk edilmesinin "vicdansızlık" olduğunu belirten Ergün, bunu yapan kişi veya kişilerin bulunmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler