Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Terör örgütleriyle olan ideolojik akrabalığına dikkat edecek olursak, FETÖ ve PKK/PYD gibi terör örgütlerinin Türkiye aleyhindeki söylem ortaklığının CHP'de makes bulması tesadüf değildir." değerlendirmesinde bulundu.

        AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, Genel Sekreter Şahin, Çamlıdere 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

        Kongreyle oluşacak yeni yönetime başarı dileyen Şahin, Çamlıdere'nin, 16 Nisan'daki halk oylaması başta olmak üzere tüm seçimlerde Ankara birinciliğini hiçbir ilçeye kaptırmadığını vurguladı.

        AK Parti'nin, Türkiye'yi hak ettiği itibara kavuşturmak üzere milletin medeniyet tasavvurundan, kalbinden, aklından ve vicdanından doğduğunu dile getiren Şahin, "Haksız güçlülere karşı haklı güçsüzlerin yanında yer almayı kendisine şiar edinmiş bir anlayışın temsilcileriyiz. AK Parti herhangi bir ideolojinin partisi değildir. AK Parti muhafazakar demokrat siyasi kimliğe sahip, insanı merkeze alan hizmet odaklı bir partidir. AK Parti, Türkiye'nin her bir köşesinde bacası tüten bir siyaset ocağıdır." ifadelerini kullandı.

        AK Parti'nin, ülkenin ekonomik kaynaklarını, büyüme potansiyelini hızla harekete geçirdiğini, ekonomik sorunların çözülmesinde, hukuk ve demokrasinin gelişmesinde gerekli adımları attığını da anlatan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Bizden önce Türkiye krizler ülkesiyken bizimle birlikte Türkiye bir fırsatlar ülkesi olmuştur. Milletimizin hamuru ile yoğrulan AK Parti, sonuna kadar milletimizin değerlerine sahip çıkacaktır. Sözde adalet yürüyüşü ile ne kadar terör örgütü varsa hepsini koluna takarak meşruiyet potası oluşturan, Türkiye'nin güvenlik mücadelesini akamete uğratmak için terör örgütü savunuculuğuna soyunarak terör örgütleriyle aynı safta hizaya duran CHP, tamamen Türkiye düşmanlarının dümen suyuna girmiştir. Terör örgütleriyle olan ideolojik akrabalığına dikkat edecek olursak FETÖ ve PKK/PYD gibi terör örgütlerinin Türkiye aleyhindeki söylem ortaklığının CHP'de makes bulması bir tesadüf değildir."

        - "Ak yürekleri hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız"

        Şahin, AK Parti'nin, ülke sathındaki teşkilatlarıyla milletle bütünleştiğini, mesajlarını toplumun tüm kesimlerine ulaştırdığını ve bu sayede Türkiye'de ekonomik ve siyasi istikrarı tesis ettiğini bildirdi. Türkiye'nin, dünyanın en saygın, en itibarlı ülkelerinden olduğuna dikkati çeken Şahin, şunları kaydetti:

        "Bu başarıda isimleri her zaman öne çıkmayan yol arkadaşlarımızın, dava arkadaşlarımızın, ak gönüllülerin sadakati, vefası, alın teri, gece gündüz demeyen yoğun mesaisi vardır. AK Parti bugün bir dünya markası ise genel başkanımız, liderimiz, Cumhurbaşkanımız bir dünya lideri ise Başbakanımız Binali Yıldırım hizmet siyasetinin dünyadaki önde gelen isimlerinden biri ise bu sizlerin fedakar çalışmaları sayesindedir. Hangi makam ve mevkide olursak olalım, temsil ettiğimiz gücün kaynağının öncelikle teşkilat mensuplarımızın büyük ve ak yürekleri olduğunu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler