Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde bir araya gelen otomobil tutkunları "trafikte saygı" mesajı verdi.

        İstanbul, Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy, Lüleburgaz, Babaeski'den gelen bir grup otomobil tutkunu, Demirtaş Mahallesi Süpürgeciler Sitesi'nde buluştu. Tanışma ve kaynaşma amacıyla toplanan gruptan bazı sürücüler, otomobillerinin modifiye ve ses sistemi özelliklerini sergiledi.

        Megane Team Topluluğu Kırklareli Sorumlusu Coşkun Akdere, burada yaptığı konuşmada, trafikte hiçbir zaman hataya yer verilmemesi gerektiğini söyledi.

        Trafiğin hatayı affetmediğini aktaran Akdere, kazaların büyük çoğunluğunun sürücü hatalarından kaynaklandığını belirtti.

        Her gün trafik kazalarında onlarca insanın hayatını kaybettiğini ya da yaralandığını anımsatan Akdere, otomobillerin trafikte güvenli bir şekilde seyretmesi gerektiğini kaydetti.

        Bütün sürücülere trafik kurallarına uymaları, aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıda bulunan Akdere, şöyle konuştu:

        "Bu bir modifiye toplantısı değil, gösteriş ya da yarış amaçlı bir toplantı değil. Amacımız hem tanışıp kaynaşmak, hem de daha fazla dayanışmayı sağlamak. Biz grup olarak bir sosyal mesaj vermek istiyoruz. Trafikte lütfen saygılı olalım. Büyük araç, küçük araç, eski, yeni demeyelim sonuçta hepsinin içinde bir can var. O canları da evde bekleyeni var. Bir arkadaşımız ses sistemi yapmış, modifiye yapmış onu yetkililer düşünsün. Hiçbir kimse yarış içerisinde olmasın. Evde herkesin bir bekleyeni var. Ama annesi, babası, ama kardeşi mutlaka bir bekleyeni var. Herkes trafikte birbirine saygılı davransın."

        Sürücülere plaket takdiminin ardından, grup, konvoy halinde hareket ederek piknik alanına geçti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler