Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 4-1 yenildikleri maçta rakiplerinin kendilerinden çok daha iyi oynadığını söyledi.

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Susic, galibiyetinden dolayı Fenerbahçe'yi kutladı.

        Karşılaşmada çok boş alanlar bıraktıklarını belirten Susic, "Fenerbahçe uzak farkla bizden iyi oynadı, galibiyetten dolayı kendilerini kutluyorum. Bir sürü yanlışlar yaptık. 45'inci dakikada golü yemeseydik, 1-1 devreyi kapatsaydık, işler farklı olabilirdi." ifadelerini kullandı.

        - Fenerbahçe cephesi

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

        Karşılaşmanın genelinde iyi sayılabilecek bir oyun ortaya koyduklarını aktaran Kocaman, şunları kaydetti:

        "Mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıktık. Maçın en önemli kazancı, üç puanın farklı bir skorla gelmesi. Önümüzdeki haftalar için uyumumuzu biraz daha arttıracak bir duruma soktu. O nedenle son derece mutluyum. İşler iyi gitmediği zaman bir anda takımda biraz endişe, kaygı ağır basıyor. Ciddi bir öz güven problemi var. Yeni oyuncular var. Kuvvetli bir skorla alınan bu sonuç, arkasına Beşiktaş maçını bağlamayı başarabilirsek, saha içi ve saha dışındaki konuşmalarımız daha güçlü olacak diye tahmin ediyorum."

        Kocaman, Vincent Janssen'in karşılaşmada olumlu işler yaptığını, Hollandalı oyuncunun performansını devam ettirmesini diledi.

        Volkan Demirel'in yedek olduğu maçlarda tepki göstererek ısınmaya çıkmadığına yönelik iddialarla ilgili bir soru üzerine Kocaman, "Kesinlikle tepki olacağını düşünmüyorum. Yapısal olarak böyle biri değil. Tepki olduğunu düşünmüyorum." diye konuştu.

        - "İstedikleri kadar devam etsinler, umurumda değiller"

        Aykut Kocaman, takımda kötü gidişin sürmesi halinde istifa edebileceğine yönelik haberlerle ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

        "Beni çok fazla etkilemiyor. Yönetim kurulu herhangi bir şekilde şahsımla ilgili bir tasarrufta bulunana kadar buradayım. Fenerbahçe taraftarları şunu bilsin ki son ana kadar, yönetim kurulu karar verene kadar buradan ayrılmaya niyetim yok. Bu kulübün ihtiyaç duyduğu, istediği şeylerin hepsini bir şekilde yapacağız. Ağır ağır gideceğiz ama doğruları yapma konusunda hiçbir geri adım atmadan, her şeyi göze alarak bildiğimi anlatmaya devam edeceğim. Özellikle Fenerbahçe'yi düşünen ve diğer takımı tutan arkadaşlar da bilsinler bunu. İstedikleri kadar devam etsinler, umurumda değiller."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler