Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt'in Şirvan ilçesinde 2 şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, silah ve mühimmat kaçakçılığı yapıldığı yönündeki ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi.

        Şirvan Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden İl Jandarma Komutanlığı KOM ve Asayiş Şube müdürlükleri ile Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ilçeye bağlı Otluk köyü Benekli mezrasında ikamet eden K.B. ve A.B'ye ait ev ve eklentilerinde arama yapıldığı ifade edilen açıklamada, K.B'nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada ruhsatsız kaleşnikof piyade tüfeği, 2 silaha ait şarjör ve 60 piyade tüfeği fişeği, A.B'nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada da ruhsatsız tabanca, 12 tabanca fişeği, el yapımı kılıç ve kama bulunduğu aktarıldı.

        Açıklamada, olayla ilgili 3 şüphelinin yakalandığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler