Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi'nce (CHP) düzenlenen ve 20 Eylül Çarşamba günü Giresun'da yapılacak mitingle sona erecek "Fındık İçin Yürüyoruz" yürüyüşünün ikinci günü tamamlandı.

        CHP'li bazı milletvekillerinin yanı sıra fındık üreticilerinin katıldığı yürüyüşün ikinci günü Piraziz ilçesindeki alandan başlayarak, devam etti.

        Yürüyüşte yer alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bulancak ilçe merkezine ulaştıklarında üreticilere seslendi.

        Özel, yarın yürüyüşün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla ve bir fındık mitingiyle taçlandırılacağını belirterek, "Bundan sonraki süreçte de fındık üreticisinin dostu olarak Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçilerin, işçilerin, emekçilerin dayanışma duygularını sizlere getirmeye, sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz." dedi.

        CHP Genel Başkanı Yardımcısı Seyit Torun da fındığın hak ettiği yere gelene kadar seslerini duyuracaklarını vurgulayarak, "Gözü görmeyenlere, kulağı işitmeyenlere fındığın alın terini mutlaka kazanmak için mücadelemizi devam ettireceğiz. Bizimle yürüyen, yürüyemeyen, gönlü burada olan herkese teşekkür ediyoruz, yarın saat 18:00 Giresun Atatürk Meydanı’nda mitingimize bekliyoruz." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından yürüyüş devam etti.

        Kortejde bulunanlara yürüyüş sırasında su ikram edildi. Güzergahta hazırlanan iki farklı alanda yarım saat ve bir saatlik mola verildi, yürüyüşe katılanlara molalarda yiyecek, su ve çay ikramında bulunuldu.

        Güvenlik önlemlerinin de alındığı yürüyüşte katılımcılar yaklaşık 17 kilometre yol katederek, Erikliman Mahallesi'nde yer alan balıkçı barınağındaki konaklama alanına ulaştı. Burada bazı katılımcıların ayaklarını suya sokarak dinlendikleri görüldü.

        Yürüyüş, yarın Erikliman Mahallesi'nden başlayacak ve Atatürk Meydanı'nda gerçekleşecek mitingle sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler