Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Alanya Caz Günleri başladı.

        Kızılkule Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğin ilk gününde, vokalist Selen Beytekin'e trompette Şenova Ülker, tenor saksafonda Engin Recepoğulları, trombonda Bulut Gülen, piyanoda Ercüment Orkut, kontrabasta Ozan Musluoğlu ve davulda Ferit Odman eşlik etti.

        Yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği festivalde gazetecilere açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 14'üncüsünü gerçekleştirdikleri festivalde çeşitli milletlerden tanınmış sanatçıları ağırladıklarını söyledi.

        Caz severleri 4 gün sürecek etkinliğe beklediklerini ifade eden Yücel, "Alanya, çok renkli izleyiciye sahip. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen bu sanatçılarımızla Alanya'nın doğal kültürel zenginliğine katkı sağlayan etkinliğimize herkesi bekliyoruz." dedi.

        İlçede 24 Eylül'e kadar devam edecek etkinlikte, yarın solistliğini Algirdas Suminskas'ın yaptığı Big Al & The Jokers grubu sahne alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler