Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığının Trabzon'daki Doğu Karadeniz Gençlik Kampı, bin 635 kişiyi misafir etti.

        Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de 16 yerde düzenlenen kampların içinde en çok talep edilen yerlerden olan Doğu Karadeniz Gençlik Kampı'nda, 2017 döneminin tamamlandığını belirtti.

        Düzköy ilçesindeki kampa bu yıl 11 ayrı dönemde 16-22 yaş grubunda bin 635 kişinin katıldığını ifade eden Öztürk, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen gençlerin kamp alanında düzenlenen etkinliklerle de unutulmaz günler geçirdiğini aktardı.

        Öztürk, kampa Başbakanlığa bağlı Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ile yapılan iş birliği çerçevesinde Almanya, Avusturya, Fransa, İsveç ve Hollanda gibi çeşitli ülkelerde yaşayan gurbetçi gençlerin de katıldığını vurguladı.

        Açıklamasında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evleri'nden de gençlerin kampta misafir edildiğine dikkati çeken Öztürk, her yıl binlerce gencin kamplarda hem yaz tatilini değerlendirdiklerini hem de yeni arkadaşlıklar edindiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler