Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "2019 seçimlerini çok önemsiyoruz. Güçlü bir iktidarla Cumhurbaşkanlığı sistemini hayata geçireceğiz. Bunun için sizlerin ve bizlerin de çok çalışması gerekiyor. Biliyorsunuz ateş çemberi bir bölgedeyiz. Çok önemli bir süreç yaşıyoruz." dedi.

        AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı toplantı salonunda partililerle bir araya gelen Demiröz, ilçe kongresinin çok iyi geçtiğini belirterek, yeni ilçe başkanı seçilen Başkan Hamdi Tutçu ve yeni yönetimini tebrik etti.

        Demiröz, yaptığı konuşmada, kendilerinde eski yeni ayrımı olmadığı, gönül birliği olduğunu söyledi.

        "Kendini yorgun hisseden arkadaş, bayrağı başka bir arkadaşına devreder." diyen Demiröz şöyle konuştu:

        "2019 seçimlerini çok önemsiyoruz. Güçlü bir iktidarla Cumhurbaşkanlığı sistemini hayata geçireceğiz. Bunun için sizlerin ve bizlerin de çok çalışması gerekiyor. Biliyorsunuz ateş çemberi bir bölgedeyiz. Çok önemli bir süreç yaşıyoruz." dedi.

        AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay ve Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy da bir konuşma yaptı.

        Programa, Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun'da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler