Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Şırnak-Cizre karayolunda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 33 yaşındaki Jandarma Yüzbaşı Mustafa Erdal'ın Yenimahalle ilçesindeki babaevinde yas var.

        Bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce, Şırnak-Cizre karayolunun yapım çalışmalarının güvenliğini sağlayan asker ve koruculara yönelik saldırıda şehit düşen, Cizre Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığında görevli Erdal'ın Yenimahalle ilçesi Turgut Özal Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.

        Türk bayrakları asılan babaevinin önüne, Yenimahalle Belediyesince taziye çadırı kuruldu. Baba Satılmış Erdal ve aile yakınları taziyeleri evde kabul etti.

        Mahalle sakinlerinin de evlerine Türk bayrakları astığı görüldü. Ankara'nın Çubuk ilçesi nüfusuna kayıtlı şehidin, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

        Şehit Erdal'ın cenazesi, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler