Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Muğla'da teröristlere yönelik operasyonlara ilişkin, "Biz de eş güdüm içerisinde çalışıyoruz. Bütün valilerle bütün vilayetlerle birlikte gereken desteği her noktada veriyoruz." dedi.

        Köşger, Germencik ilçesini ziyareti sırasında gazetecilerin Muğla'da teröristlere yönelik operasyona ilişkin sorusu üzerine, olayla ilgili 2 teröristin daha arandığını belirtti.

        Teröristlerin amaçlarına ulaşamadan etkisiz hale getirileceğini ifade eden Köşger, Aydın'da da önlemler aldıklarını söyledi.

        Türkiye'ye yönelik ciddi saldırıların olduğunu aktaran Köşger, şunları kaydetti:

        "Malumunuz ekonomik anlamda zarar vermeye çalışıyorlar. Ege açılımı ya da Akdeniz açılımı neticesinde burada turizmi hedef alan, kendilerince bir hesap kitap yapmışlar ama o hesaplar tutmadı. Bu konuyla ilgili gereken destekler arkadaşlarımız tarafından koordine ediyorlar. Biz de eş güdüm içerisinde çalışıyoruz. Bütün valilerle bütün vilayetlerle birlikte gereken desteği her noktada veriyoruz. Hem biz kendi ilimizin sınırları içerisinde tedbirler alıyoruz. Allah korusun burada bir şey olmasın, kimsenin burnu kanamasın hem de ekonomimize en ufak bir zarar verilmesin diye bütün tedbirleri arkadaşlarımız alıyor. Bu konuda üst düzey duyarlılık var."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler