Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, ihtiyaç sahibi 8 bin öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

        Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ilçe merkezi ve köylerdeki ihtiyaç sahibi 8 bin öğrenciye, içerisinde mont, kazak, pantolon, eşofman takımı, ceket ve ayakkabı bulunan yardım paketleri dağıtıldı. Paketler, okul idarelerince öğrencilere teslim edildi.

        Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklara ve gençlere yönelik her anlamda desteklerinin devam ettiğini söyledi.

        Kaşıkçı, şöyle konuştu:

        "Derdimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize her konuda destek vermektir. Bunun için kurumlarımız da çalışmalarını sürdürüyor. Bu yardımlar ilk değil son da olmayacak. Sınavlara hazırlanan öğrencilerimize gerekli destekleri sağlıyoruz. Çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Katkı sağlayan özel şirketlerimize de teşekkür ederiz."

        Öğrenciler de kıyafet yardımından dolayı yetkililere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler