Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde otomobille tırın çarpışması sonucu ölen üçü aynı aileden 4 kişi, memleketleri Konya'da son yolculuklarına uğurlandı.

        Kazanın ardından kaldırıldıkları hastanede otopsi işlemleri tamamlanan 4 kişinin cenazesi, yakınlarına teslim edilerek Konya'ya getirildi.

        Baba Hasan, anne Havva ve kızları Feride Tokmak'ın (25) cenazesi, merkez Meram ilçesindeki Cedidiye Tatarlar Camisi'nde kılınan namazın ardından Musalla Mezarlığı'nda defnedildi.

        Cenaze törenine katılan, ailenin diğer çocukları olduğu öğrenilen Serkan (19) ve Sait Mehmet Tokmak (27) büyük üzüntü yaşadı.

        Kazada ölen otomobilin sürücüsü Veli Göçer'in (25) cenazesi ise merkez Karatay ilçesindeki Hacıveyis Camisi'nde namazın ardından Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        - Kazada ölen 4. kişi ailenin müstakbel damadıydı

        Öte yandan, kazada yaşamını yitiren Veli Göçer ile Feride Tokmak'ın ile bir süre önce sözlendikleri, bir yıl içinde evlenmeyi planladıkları öğrenildi. Kazanın ise bir yakınlarını ziyaret için İzmir'e giderken meydana geldiği belirtildi.

        Dün meydana gelen kazada, Veli Göçer'in kullandığı 42 AHV 72 plakalı otomobil, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 5. kilometresinde tali yoldan çıkan M.D. idaresindeki 03 PK 993 plakalı traktöre çarpmamak için direksiyonu kırınca karşı yönden gelen M.O. yönetimindeki 42 FD 644 plakalı tırla çarpışmış, otomobil sürücüsü Göçer ile aynı araçtaki Havva, Hasan ve Feride Tokmak, kaza yerinde yaşamını yitirmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler